Banqueting

Bij Datzitt beschikken wij over een zeer uitgebreid assortiment van banqueting meubilair. Van zeer comfortabele vergaderstoelen, klapstoelen tot stapelbare en praktische stoelen met de bijhorende tafels klapbaar of stapelbaar die snel uit te zetten zijn en op te ruimen met de handige transport middelen. Hiermee heeft u een oplossing achter de hand voor elke situatie en gelegenheid.

Banqueting

Voor Park Plaza Victoria Hotel Amsterdam hebben wij de eer gehad om het hotel te voorzien van diverse banqueting artikelen. Nu heeft het hotel de mogelijkheid om snel te schakelen tussen conferenties, vergaderingen of evenementen. Alle tafels, stoelen en het overige meubilair is zeer eenvoudig te verplaatsen om vervolgens de kamer voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Heeft uw bedrijf ook vaker evenementen waar het een uitdaging is om de juiste middelen bij elkaar te krijgen? Datzitt staat voor u klaar op het gebied van banqueting artikelen.

Wij verkopen banqueting artikelen in verschillende soorten, maten en kleuren. Er bestaat een passende combinatie voor elk interieur. Wij helpen u graag bij deze keuze. Banqueting artikelen zijn zeer handig voor horecagelegenheid voor op feestdagen, maar ook andere horecagelegenheden met speciale evenementen.

Bekijk als voorbeeld eens onze makkelijk verplaatsbare stoelen. Deze Bertus stoelen zijn makkelijk in elkaar te schijven en zo goed inzetbaar voor grotere evenementen. Ruim ze vervolgens eenvoudig op in de berging, waardoor ze niet in de weg staan wanneer ze niet in gebruik zijn.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Twijfel geen moment om contact met ons op te nemen. Ons team is gespecialiseerd in het vak en staat u graag te woord. Wilt u graag de artikelen uitproberen en in levende lijve bekijken? Kom dan langs in onze showroom te Venray.