Barkrukken

Bent u op zoek naar geschikte barkrukken voor uw bedrijf? Dan is Datzitt voor u de specialist! Datzitt is namelijk een groothandel in horeca- en projectmeubilair, die actief is en levert in Nederland, Duitsland en België.

Datzitt beschikt over een ruim assortiment aan onder andere barkrukken. Dit grote aanbod geldt voor zowel houten, metalen, kunststof of een een combinatie van deze materialen barkrukken. Er zijn dan ook uiterst veel soorten barkrukken te vinden in onze collectie. Er zijn namelijk krukken met of zonder rugleuning, variërend van verscheidene typen tot verschillende materialen. Ook zijn onze barkrukken verkrijgbaar in veel kleuren. In ons assortiment op de website is voor ieder wat wils te vinden, passend bij en afgestemd op elk interieur. De barkrukken zijn dan ook een combinatie van kwaliteit en functionaliteit. Het leveren van maatwerk is voor Datzitt van belang. Evenals het bieden van aandacht aan onze klanten, zodat er aan uw wensen kan worden voldaan! Wij denken namelijk graag met u mee!

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

barkrukken
barkrukken en tafels

Datzitt voor uw bar

Bij Datzitt streven we vernieuwing na. Wij hebben dan ook een goede samenwerking met architecten, zodat we unieke kwaliteitsproducten kunnen produceren. Datzitt bij ons namelijk wel goed! Wij zorgen dan ook voor een spoedige levering met een goede service, zodat de uitstraling van uw bedrijf snel kan worden versterkt met onze meubels.

Neem ook snel een kijkje naar de producten op onze website om de collectie aan barkrukken te kunnen bezichtigen! Echter bent u ook altijd welkom in onze showroom. Wij ontvangen u hier graag. Onze adviseurs staan hier voor u klaar om vrijblijvende en kosteloze adviezen of mogelijkheden met u te bespreken. Dit is echter ook realiseerbaar op locatie! Onze veelzijdigheid aan kwaliteitsproducten staan met een sterke concurrerende prijs op u te wachten. Wij zien u dus graag in onze showroom, zodat u onze kwaliteit zelf kunt ervaren! Bij Datzitt geldt dan ook het motto: ‘Bij ons zit u goed!’

NEEM CONTACT OP