Horeca stoelen

Bij Datzitt bieden wij een breed assortiment aan horeca stoelen voor iedere gelegenheid. Bent u op zoek naar een eenvoudige houten bistrostoel of een stijlvol beklede stoel ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken graag samen met u naar de ideale stoel die de perfecte toon zet in uw horecazaak, door de talloze opties die wij faciliteren met onze maatwerk aanpak slagen wij er altijd in om dit voor elkaar te krijgen.

Met onze horeca stoelen voorziet u uw bar, café, restaurant of andere horecagelegenheid van een sfeervolle inrichting. Datzitt heeft voor iedere smaak of stijl een model dat bij u past. Van klassieke of moderne stoelen, tot vintage of design, wij hebben verschillende modellen voor iedere smaak. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in maatwerk, zodat wij samen met u tot een passend ontwerp komen dat past bij uw interieur. Het belangrijkste is natuurlijk dat uw gasten zich op hun gemak voelen en dat u trots bent op uw zaak.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Terrasstoelen
Terrasstoelen

Datzitt, specialist in horeca stoelen

Horeca stoelen worden intensief gebruikt. Niet alleen de stijl en het comfort is van belang, maar de stoelen moeten natuurlijk goed tegen een stootje kunnen. Zo kunt u er zo lang mogelijk gebruik van maken. Voor uw gemak mag een horeca stoel niet te zwaar zijn, maar moet deze ook gemakkelijk te reinigen zijn. Onze stoelen zijn niet alleen stijlvol, maar voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust eens contact op of kom eens langs in ons nieuwe showroom te Venray. Zo kunt u het zitcomfort van ons aanbod in horeca stoelen zelf ervaren. Hoe kunnen wij u nou beter adviseren over de mogelijkheden van onze uitgebreide collectie horeca stoelen dan er samen even voor te gaan zitten? U bent van harte welkom bij ons op locatie.

NEEM CONTACT OP