Projectmeubilair

Datzitt levert al jaren projectmeubilair voor verschillende horecagelegenheden en zorginstellingen. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar het juiste projectmeubilair voor uw bedrijf. Of u nu eigenaar bent van een sportkantine, bedrijfskantine, horecazaak, gemeenschapshuis of zorginstelling Datzitt heeft voor u het projectmeubilair dat hier bij past. Wij helpen u graag met de inrichting van uw onderneming en zorgen voor de juiste uitstraling.

Met het juiste projectmeubilair kunt u precies uitstralen wat u wenst. De sfeerimpressie van de mensen hangt hier ook voornamelijk van af. Bedenk daarom altijd goed wat voor een sfeer uw onderneming moet uitstralen. Is dit een industriële, moderne of een ouderwetse sfeer? Wat uw gewenste sfeer ook is, Datzitt beschikt over het projectmeubilair dat bij uw onderneming past.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

banqueting
banqueting

Ons assortiment projectmeubilair

De webshop van Datzitt biedt u een grote diversiteit aan keuze uit ons assortiment projectmeubilair. U kunt naar wens de stoelen, tafels, barkrukken, banken en fauteuils apart van elkaar bestellen. Bent u op zoek naar een complete inrichting? Ook dan biedt Datzitt voor u de gewenste oplossing. Wij bieden ook de optie aan om complete pakketten projectmeubilair te bestellen. Hierin bieden wij veel verschillende opties aan en kunt u dus flexibel uw eigen meubilair bepalen.

De afbeelding hiernaast is een voorbeeld van een van de vele meubel inrichtingen die Datzitt kan realiseren. Deze meubel inrichting is geplaatst voor de wachtruimte van een zorginstelling. Door het gebruik van lichte rustige kleuren straalt deze wachtruimte een mate van rust uit. De patiënt kan zo rustig wachten in de wachtruimte en wordt niet afgeleid door uitbundig en druk kleurgebruik. Deze zorgstelling had er veel baat bij om de patiënt in zo een rustig mogelijke omgeving te laten wachten voor zijn of haar afspraak. Dit is slechts een van de vele voorbeelden wat juist gebruik van projectmeubilair kan realiseren voor uw onderneming.

Het uitgebreid assortiment van Datzitt

Zoals aangegeven biedt Datzitt en breed assortiment aan op het gebied van inrichting-meubilair voor uw onderneming. Zo bieden wij onder andere verschillende soorten tafels, stoelen en banken aan.

Ons uitgebreide assortiment tafels zorgt ervoor dat u de juiste optie kunt vinden die bij uw onderneming past. Veel verschillende sfeerstijlen zijn hierdoor mogelijk en daardoor is er altijd een passende sfeer te vinden die past bij uw onderneming. Wilt u liever persoonlijk advies? Ook dan staan we voor u klaar. Wij helpen u aan het realiseren van een meubilair dat past bij uw onderneming en de juiste sfeer hierbij uitstraalt.

banqueting
banqueting

Een moderne uitstraling in uw projectmeubilair

Het gebruik van een moderne uitstraling is tegenwoordig een veel toegepast iets binnen het particulier en zakelijk meubelgebruik. Grote kans dus dat u hier ook graga naartoe wilt. Speciaal voor deze behoefte hebben wij een blog geschreven. Lees hier de blog voor meer informatie.

Laat uw creativiteit zijn gang gaan en denk aan alle mogelijkheden die er zijn.

Benieuwd wat Datzitt voor uw kan betekenen? Neem dan een kijkje in onze webshop of kom langs in onze showroom in Venray voor vrijblijvend advies. Onze experts helpen u graag verder om voor u het beste projectmeubilair uit te zoeken.

NEEM CONTACT OP