Banqueting

Heeft u binnenkort een evenement, vergadering of een bijeenkomst en heeft u hiervoor horeca meubilair nodig? Bij Datzitt kunt u terecht voor al uw horeca benodigdheden op het gebied van meubilair. U kunt bij ons onder andere uw banqueting artikelen aanschaffen. Op deze manier bent u dus altijd voorbereid bij een voorkomend evenement.
Datzitt beschikt over een zeer uitgebreid assortiment van banqueting meubilair. Van zeer comfortabele vergaderstoelen tot stapelbare stoelen, wij hebben het voor u. Wij beschikken ook over praktische stoelen die snel uit zijn te zetten en eenvoudig zijn op te ruimen. Datzitt zorgt ervoor dat u altijd een oplossing achter de hand heeft ongeacht de situatie of gelegenheid.
Onze Banqueting artikelen zijn zeer handig voor horecagelegenheden en hotels. Ook voor uw evenement zijn onze banqueting artikelen zeer handig. Dit heeft onder andere te maken met het gebruiksgemak en de mogelijkheden die wij hierin bieden.

banqueting
banqueting

Datzitt voor uw hotel

Op zoek naar banqueting artikelen die u kunt gebruiken in uw hotel? Ook dan bent u bij Datzitt op het goede adres. Wij leveren onze banqueting artikelen voor diverse hotels verspreid door heel Nederland. Voor Park Plaza Victoria Hotel Amsterdam hebben wij de eer gehad om het hotel te voorzien van diverse banqueting artikelen. Het hotel heeft nu de mogelijkheid om snel te schakelen tussen conferenties, vergaderingen of evenementen. De tafels, stoelen en het overige meubilair is zeer eenvoudig te verplaatsen en op te ruimen. Zo kan de kamer snel gereed worden gemaakt voor een ander doeleind zonder dat u extra veel tijd kwijt bent aan het opruimen van het meubilair.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Datzitt, ook voor uw evenementen

Organiseert u regelmatig evenementen en is het altijd een gedoe om de juiste middelen te regelen? Dan is Datzitt voor u de oplossing. Ook voor uw evenementen leveren wij namelijk alle benodigdheden op het gebied van banqueting en ander meubilair.
Op zoek naar iets kleurrijker meubilair dat goed past bij uw huisstijl? Datzitt verkoopt banqueting artikelen in verschillende soorten, maten en kleuren. Hierdoor zorgen wij voor een passende combinatie dat voor ieder interieur geschikt is. Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze.

NEEM CONTACT OP

banqueting
banqueting

Uw banqueting meubilair makkelijk verplaatsen?

Op zoek naar meubilair voor uw banqueting dat gemakkelijk te verplaatsen is? Ook dan bent u bij Datzitt aan het juiste adres. Wij bieden verschillende opties van makkelijk te verplaatsen meubilair. Zo beschikken wij onder andere over makkelijk verplaatsbare stoelen. Deze Bertus stoelen zijn makkelijk in elkaar te schuiven en dus perfect voor kleinere of grotere evenementen. Het opruimen gaat hierdoor ook heel makkelijk. U schuift ze eenvoudig in elkaar en slaat ze daarna op in de berging. Hierdoor staan ze niet in de weg wanneer ze niet in gebruik zijn.
Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Twijfel geen moment om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in hun vak en staan u graag te woord. Wilt u graag de artikelen uitproberen en in levende lijve bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Venray.