UW WENSENLIJST

Referenties

Bekijk hier wat wij al voor onze klanten hebben mogen realiseren. Laat u inspireren.

Voordelen van houten meubels ten opzichte van andere materialen

De rijkdom, warmte, fijnheid en het comfort van de houten meubels passen in elke huishoudelijke ruimte. De voordelen van houten meubels in huis kunnen niet langer worden overdreven, zoals tafels, stoelen, bedframes, tafelkasten, kasten en zelfs decoraties.

Hout biedt vooral een unieke mix van esthetische aantrekkingskracht en ongeëvenaarde structurele stabiliteit, die andere materialen niet kunnen vertegenwoordigen.

Hout kan de sfeer van een ruimte of een heel huis veranderen in een huiselijk, uitnodigend en echt organisch gevoel, als onderdeel van een natuurgerelateerd interieurontwerp. De inhoud is nog niet vervaagd. Het wordt al generaties lang gebruikt voor meubelbouw en een onverklaarbare, magische kwaliteit.

 

Duurzaamheid en sterkte

Bijvoorbeeld, een stevig en robuust product en is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzaamheid door zijn meubels. Zelfs als u hardhout kiest, bijvoorbeeld zwarthout of jarrah of zachthout, eiken van Australische makelij, grenen hoepelden of selderijblad voor een goed gemaakte houten bank of bureau, hebt u aangeboren betrouwbaarheid en stabiliteit.

Deze duurzaamheid zorgt ervoor dat de kwaliteit van houten meubels, en als u nog steeds een stuk wilt verkopen, solide, vooruitziende meubels kunnen het belang van het grootste deel van de jaren behouden. Veelzijdigheid maakt het ook eenvoudig te beheren. Slechts zelden is harsen, oliën en polijsten vereist en een onnodige methode.

 

Voel en kijk

Zowel het lichtere hout als de levendige donkere kleuren, hout dat een individuele waardigheid en elegantie toevoegt aan elke kamer. En als het is ontworpen door bekwame ambachtslieden, is er eindeloos veel mogelijkheden voor ontwerpcreativiteit om een ​​meubel extra artistieke aantrekkingskracht te bieden.

Houten meubels kunnen je ook de natuurlijke omgeving binnenin laten voelen. Misschien wilt u een gevoel van natuur in uw woonkamer promoten als u in een flatgebouw met een grote groene intensiteit van de stad woont.

Naast het brede scala aan kleuren en de opwindende ontwerpen van granen en synthetische vezels, is hout de perfecte plek om dit te verkrijgen. Hout kan ook direct isolatie toevoegen aan steriele omgevingen.

 

Duurzaamheid

Als hout verantwoordelijk en geaccrediteerd is, is het een uitstekende optie voor behoud en daarom een ​​milieuvriendelijke manier om een ​​huis te bouwen. Hout dat zorgvuldig wordt behandeld, is in werkelijkheid de enige groene hulpbron die er is – bomen die voor hun hout worden verwerkt, kunnen worden vervangen door nieuwe groei.

Bovendien is er een aanzienlijk minder CO2-voetafdruk dan voor andere bouwmaterialen als gevolg van de productie en productie van houtproducten. Houtproducten kunnen ook koolstof opslaan, wat cruciaal is bij klimaatverandering, waarbij tot 50 procent van het droge gewicht van hout koolstof is.

Een andere manier waarop hout een haalbare optie is, is om ‘lokaal te kopen’ van gespecialiseerde ambachtslieden in de samenleving. Het geeft u een kans om niet alleen de lokale hout energiesector te ondersteunen, maar ook om kleine bedrijven te ondersteunen.

 

Verscheidenheid

De enorme reeks texturen en houtafwerkingen zorgen voor een breed scala aan stijlen en verschijningen. Je kunt de kleine maar merkbare variaties tussen de korrels en texturen en de sneden niet over het hoofd zien.

Naast het werkelijke materiaal wordt elke meubelfabrikant ook een ander ontwerp aangeboden in overeenstemming met het type meubel dat wordt gebouwd.

 

Veelzijdigheid

Hout ziet er goed uit in vrijwel elke omgeving, in tegenstelling tot sommige andere goederen. Houten meubels kunnen een aspect van elke specificatie zijn, zowel modern als rustiek, en verschillende soorten smelten samen in een kamer of een huis met veel smaak. Wat het gebruik betreft, heeft houten meubilair aanzienlijke voordelen ten opzichte van andere materialen.

Hout kan de sfeer van een ruimte of een heel huis veranderen in een huiselijk, uitnodigend en echt organisch gevoel, als onderdeel van een natuurgerelateerd interieurontwerp. De inhoud is nog niet vervaagd. Het wordt al generaties lang gebruikt voor meubelbouw en een onverklaarbare, magische kwaliteit.

 

Conclusie

De kosten, kwaliteit van het meubilair en de buitenpresentatie van uw definitieve aankoopbeslissing zijn aanzienlijk. Desalniettemin, zelfs als u streeft naar lagere tarieven, mag de prijs niet worden opgeofferd. Probeer tegen een veel lagere prijs grote hoeveelheden te kopen.

Waarom zou u voor houten meubels kiezen?

In de 21e eeuw is het milieuprobleem een ​​aanval van slecht nieuws van over de hele wereld. In werkelijkheid lijkt het erop dat we niet vooruit kunnen lopen op de trend, ondanks dat we meer weten over de oorzaken van onze milieuproblemen dan ooit tevoren.

Het is een rationele verklaring waarom we zo enthousiast zijn over degelijke meubels. Hout is goed zoals ze zeggen, ook al is het halmeubel een ongelooflijke groene oplossing. Er zijn nog tal van redenen waarom hout een goede keuze kan zijn.

Laten we het dus opsplitsen en onderzoeken waarom hout het meest natuurlijke materiaal voor meubels is en waarom u massief houten meubels voor uw wensen moet selecteren.

 

Hernieuwbaar hout

Hout is ten eerste het milieuvriendelijkste element. Het is herbruikbaar. Het is duurzaam. Hout is het enige bouwmateriaal dat in de lucht wordt gemaakt door zon, regen en biomassa. Het is gezond en duurzaam om voor onbepaalde tijd vol te raken.

Als je erover nadenkt, is dit ongelooflijk. De hoeveelheid hout stijgt elk jaar en vult grondstof. Sommige mensen vragen zich af of sneden in de bomen milieuvriendelijk zijn. Gelukkig is, anders dan bij het kappen, beperkt oogsten geen probleem. Het is wel schadelijk voor de gezondheid van de bomen.

Eén media-outlet beweert echter: “In de VS is ontbossing in de periode 1990-2010 meer dan gecompenseerd door bebossing. De natie verhoogde landbouwgrond in dezelfde tijd tot 7.687.000 hectare.

 

Hout is gunstig voor het milieu

Houtproducten zijn gezond voor ons milieu en beperking van de klimaatverandering. Ten eerste verbruiken bomen tijdens hun leven olie. Ze halen het uit de omgeving en plaatsen het in de stammen terwijl het omhoog komt. Maar er is geen finish.

Zodra bomen houten ingrediënten zijn, houden ze de brandstof vast. Ze voorkomen klimaatverandering en het broeikaseffect door het gebruik van stevige hardhouten meubels.

Maar daar blijft het niet bij. Daar stopt het niet. Aan het einde van de levenscyclus van het product, zullen we uiteindelijk de zonne-energie terugwinnen die in hout is verzameld door hout te verbranden voor elektriciteit.

Hout voor dit soort energie is een geweldige manier om giftige, niet-hernieuwbare en koolstof emitterende energiebronnen zoals steenkool, olie en aardgas te verplaatsen. Het verbranden van hout produceert hernieuwbare energie en geen afval in tegenstelling tot olie, steenkool en aardgas.

 

Geen afvalhoutmiddelen

Er is een andere verklaring waarom hout vanuit een beschermingsoogpunt zo fantastisch is. Door technologische veranderingen in de afgelopen decennia wordt de houtproductie een industrie zonder afval. Wat betekent het?

Bio-producten kunnen in elk stadium van het productieproces worden hergebruikt en gerecycled. Zodra het hout is geoogst, wordt een percentage opgeslagen in hout, sommige worden gewonnen en nog meer verkregen voor de productie van goederen.

 

Hout gaat lang mee en is duurzaam

Hout is de sterkste grondstof ter wereld in verhouding tot zijn gewicht. Het is zeer robuust en heeft geen onderhoud nodig. Hout kan meerdere levens doorstaan ​​door overspuiten, in tegenstelling tot plastic, houtlaminaat en ander vervaardigd hout.

 

Levensechte evaluatie van houtscores

Levenscyclusanalyse is een cruciale factor bij het in overweging nemen van duurzaam meubilair voor uw woonkamer. Levenscyclusanalyse is een “holistische wetenschapsmethodologie, waarbij rekening wordt gehouden met het verbruik van hulpbronnen en het vrijkomen van luchtvervuiling tijdens het produceren, gebruiken en afvoeren van een product.”

Hout staat continu bovenaan, volgens de rapporten over de levenscyclusanalyse, in tegenstelling tot niet-houtproducten. Als het gaat om levenscyclusanalyse, is de enige “verstoring” voor hout de energiepiek die nodig is voor het droog- en verwerkingsproces in de oven.

 

Conclusie

Specifiek maaien heeft een van de belangrijkste voordelen van het verminderen van de totale milieu-impact op het bos. Hoewel deze methode invasief is, kunnen meer soorten worden onderhouden door een selectief gekapt bos dan door een gekapt bos.

Bedoeld boomkappen maakt een bos echter aanzienlijk vatbaarder voor ziekten dan onbedoeld. Veel velden die ruimte maken voor nieuwe soorten om beter met schaduw om te gaan dan de vorige bomen door de oude bomen te kappen.

Fusion Plaza Almelo

In Almelo hebben we wereldrestaurant Fusion Plaza mogen inrichten.
Er is gekozen voor de stoelen Logan-2 in diverse kleurcombinaties en de stoel Michelle in 3 verschillende kleuren.
De maatwerk wandbanken zijn aan de achterkant gestoffeerd met taupe kleur velours stof met stiksel.
Dit stiksel komt ook terug aan de achterkant van een aantal logan stoelen.
De tafels zijn voorzien van gietijzeren onderstellen.
Wij wensen het team van Fusion Plaza heel veel succes met hun nieuwe zaak!

La Providence Grubbenvorst

Vandaag de laatste levering van 2019 gedaan!

Zorgstoelen geleverd voor aan de tovertafel bij La Providence in Grubbenvorst.
Een aantal stoelen zijn voorzien van een TheMoove stoelverplaatser waardoor deze gemakkelijk, zonder fysieke inspanning, zijn aan te schuiven.
Tevens bijpassende bankjes met een normale zithoogte geleverd.

Kantine SV Roggel

 

Het meubilair van de voetbalkantine van SV Roggel is vernieuwd!

Gekozen is voor de stapelbare stoel Houston en barkruk Cube met zwarte onderstellen. In combinatie met lage en hoge tafels.
Wij wensen voetbalclub SV Roggel veel plezier met het nieuwe meubilair.

Hotel Riva Den Haag

www.rivahotel.nl

In het Riva Hotel, gelegen boven Wereldrestaurant Samen in Den Haag, hebben we mooie golvende / S-banken geleverd. De banken dienen tevens als scheiding en hebben aan beide zijden zit mogelijkheden. Ook interesse in wandbanken, informeer naar de mogelijkheden! info@datzitt.nl of bel 0478-531410.

Chico’s Travel Venray

 

Etenstijd Uden

Voor een culinaire reis door de wereld in 1 avond kunt u voortaan ook terecht bij restaurant Etenstijd in Uden
Met wandbanken, barkrukken en stoelen logan2.
Voor de tafel onderstellen is gekozen voor gietijzeren onderstellen met een vlakke voetplaat.

Wij wensen Etenstijd in Uden veel succes met deze mooie zaak!

 

De Ketelfabriek Venray

Venray is een indoor Family Entertainment Center rijker! De Ketelfabriek!
Datzitt heeft hier het meubilair mogen leveren: tafels, stoel Celeste, vintage stoel Redawandbanken, barkruk zonder rug, barkruk met rug, tapijten en fauteuils.
Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die de Ketelfabriek kan bieden!

IJzeren bos Susteren

In Susteren bij Koffiehuis het IJzeren Bos hebben we 3 verschillende soorten stoelen geleverd, armstoel Bruno, stoel Reda en stoel Loreen. Een mooie combinatie van kleuren en materialen. De Stoel Loreen met beuken frame is gebeitst in antraciet, voor de zit is gekozen voor zwart kunstleder. De stoelen Bruno en Reda, zijn voorzien van een stalen frame

De Kleine Loef Vredepeel

Op 3 februari 2019 is het nieuwe dorpshuis “de Kleine Loef” in Vredepeel geopend. De kerk en het gemeenschapshuis zijn samengevoegd in 1 gebouw. Het MFC bestaat nu uit 3 aparte ruimtes + de kerk. Alle ruimtes kunnen worden omgevormd tot 1 grote ruimte.

Voor  de kerk en de zaal is gekozen voor de stapelbare en koppelbare stoel Casper, deels met en deels zonder arm. In de overige ruimtes staan o.a. stoelen reda met in hoogte verstelbare tafels. Aan de eiken tafel met schaaldelen (gegolfde rand) staan armstoelen bruno. Voor de bar staan barkrukken Jessy.
De op maat gemaakte hoge wandbank gaat de hoek om en is voorzien van een dichte sokkel en zwarte voetstang.
Verder zijn de ruimtes voorzien van diverse lampen, wandafbeeldingen, gordijnen en onder de grote tafel een katoenen tapijt van 3,90 x 2,90 mtr.

Het nieuwe gebouw kan zo optimaal benut worden.

Zowyzo Venray inrichting

Restaurant Samen in Den Haag Ypenburg

www.wereldrestaurantsamen.nl

Ook in Den Haag Ypenburg bij Wereldrestaurant Samen, heeft Datzitt een mooie bijdrage mogen leveren aan deze geweldige inrichting.
Met onder andere gecapitonneerde rechte en ronde wandbanken in de kleuren, beige, aubergine en donkergroen.
Wij wensen het Wereldrestaurant Samen in Den Haag veel succes.

Boven het wereldrestaurant is Hotel Riva gevestigd, hier hebben we wandbanken in S-vorm geleverd.

Kantine SV Leunen

SV Leunen

De kantine van voetbalvereniging SV Leunen is geheel verbouwd en het meubilair is vernieuwd.
Gekozen is voor gestoffeerde kantine stoelen in de kleuren oranje, grijs en antraciet.
De eiken tafels zijn voorzien van stalen onderstellen. De eiken bartafels zijn geleverd in de kleur Wengé en hebben half ronde kopse kanten.

Vakantie Villa Beleef Arcen

Arcen is een nieuwe vakantievilla rijker. Datzitt heeft hier het terrasmeubilair, waaronder terrasstoel Ola van Scab, parasols, eetkamertafel en stoelen mogen leveren. Het is zeker de moeite waard om deze mooie Villa en de prachtige omgeving te bezoeken!

Boompjes Restaurant Overloon

www.boompjes-restaurant.nl

Jaap en Veronique Volman van Boompjes Restaurant in Overloon, hebben gekozen voor de Enora stoel in hun restaurant. Bij de Enora stoelen staat comfort hoog in het vaandel. Voor de zithoogte kan gekozen worden tussen 40 en 47 cm. De stoelen zijn voorzien van zeer elegante plooien. Deze zijn niet het resultaat van toeval, deze plooien, die onder aan de rugleuning beginnen, blijven geplooid en verdwijnen aan de bovenzijde van de stoel in het niets. De plooien onder aan de rugleuning zorgen voor comfort. Ze zijn zeer gerieflijk door de extra dikte, vervormen niet en blijven op hun plaats zitten.

Bekijk de volledige Enora collectie in onze catalogus.

MFC ’t Patronaat Mierlo

http://www.mfamierlo.nl/

’t Patronaat in Mierlo voorzien van nieuw zitmeubilair. Stapelbare stoelen met en zonder arm, in 3 kleuren. De stoelen zijn tevens koppelbaar.
In ’t Patronaat maken diverse verenigingen gebruik van de verschillende zalen. Van oudsher bevat ’t Patronaat een toneel-/theaterzaal. Deze is in 2003-2004 flink uitgebreid. In 2004 is deze ruimte in gebruik genomen als een sociaal culturele accommodatie met gevarieerde gebruiksmogelijkheden.
De voorstelling kan beginnen!

Thermae 2000 Valkenburg

www.thermae.nl

In de vernieuwde Skin & body Care afdeling van Thermae 2000 kunt u heerlijk ontspannen op de door ons geleverde fauteuils
met designpoot en hockers en wandbanken. Ook aan bijbehorende kussens is gedacht.
Laat u maar lekker verwennen in Valkenburg!

De Gele Kanarie Rotterdam

www.degelekanarie.com

Verschillende soorten barkrukken geleverd, barkruk W607 met bijbehorend kussen,
barkruk puccio 315 en  gestoffeerde barkruk swivel.
Houten armstoelen W605 met bijbehorend kussen.
Eiken statafels en terrastafels met bamboe blad en anti-wiebel onderstel.

Villa Venray

www.villavenray.com

In de gerestaureerde doktersvilla en rijksmonument uit 1908, dat zich bevindt in een groene, rustige omgeving in Venray, is plaats voor maar liefst 26 personen.
Voor het terras is gekozen voor de stapelbare terrasstoel Tosca in de kleur Slate Grey en terrastafels met werzalit blad.
In de grote keuken staat een lange massief Muell houten tafel met houten Crevasse stoelen.
In de huiskamer is een laag en hoog zitgedeelte met hoge wandbanken en een 2,5 zits bank model Chassy.
Een unieke locatie, voor een feestje, een weekendje weg of om inspirerende nieuwe plannen te maken met collega’s.

Voor meer informatie over het meubilair: neem contact met ons op
info@datzitt.nl 

Zowyzo Venray

www.zowyzo.nl

Bij Zowyzo hebben ze geen last meer van wiebelende terrastafels! De tafels, met bamboe bladen,
zijn voorzien van een anti-wiebel onderstel, gepoedercoat in zwart.
In combinatie met terrasstoel Porto een mooi geheel.

Park Plaza Victoria Hotel Amsterdam

www.parkplaza.com/amsterdam-hotel-nl

Conferentiezalen voorzien van gestoffeerde stapelstoel Ben met chroom frame,

lichtgewicht maatwerk klaptafels met HPL gelamineerd blad en afneembare frontpanelen, directie bureaustoel Hag.

 

Zorgcentrum Gennep

Zorgmeubilair geleverd in Gennep. Waaronder relaxstoelen, eetkamerstoelen Brindisi en Angelina met armen en eetkamertafels.

De Vrije Teugel Uden

Sv Ysselsteyn

Stadsarchief Venlo

Huiskamer de Groote Sociëteit Maastricht

Sandroos Helmond

Roelanzia Ysselsteyn

La Providence Grubbenvorst

Brasserie Preuf Venlo

Particulier

VV Noordwijk

MTA Helmond

 

Mikado

MFA Kerkebos Swolgen

Maria Johanna hoeve

Ltvo Overasselt

Lekker Gewoën Grubbenvorst

Brasserie Kop of Munt in Gemert

Keizer

Brasserie & Ruitersportcentrum Het Keelven Someren

Inther Venray

De Hamar

GRC Giessen

Golfbaan De Swinkelsche Someren

Frankort & Koning

https://frankort.nl/

Kantinemeubilair geleverd in Venlo bij Frankort & Koning.  Treinbanken, tafels, barkrukken, statafels en stapelstoelen.

Eat & Go

Des Werelds

MFC De Baank Leunen

Clevers Plasmolen

Clevers Overloon

Clevers Kessel

Chico’s Venray

Bufkes Venray

Bombarino Valkenburg

Bolenius Amsterdam

Berg Hotel Golden Tulip

De Artiest Venray

Wellnessboot Mill© Datzitt 2020. Alle Rechten Voorbehouden.