Horeca meubilair

Wij bij Datzitt hebben een zeer uitgebreid en exclusief assortiment aan horeca meubilair. Van stoelen, tafels, statafels, barkrukken en banken tot verlichting. Voor iedere horeca gelegenheid hebben wij passend meubilair. Van cafetaria tot trendy loungebar, van restaurant tot hotel. Met ons meubilair voorziet u uw horeca onderneming van een sfeervolle inrichting waar uw gasten zich op hun gemak voelen. Dit is één van de belangrijkste aspecten van iedere horeca zaak!Wij onderscheiden ons van andere leveranciers van horeca meubilair door het leveren van ook maatwerk meubilair. Wij kunnen hierdoor precies aan de wensen van onze klanten voldoen. Hierdoor krijgt uw horeca gelegenheid een exclusieve uitstraling waar uw gasten met plezier binnenkomen. U krijgt een ruime keuze uit hout, metaal en kunststof en kunnen zowel ongestoffeerd als gestoffeerd meubilair leveren. Daarnaast spelen wij in op de laatste trends, zoals bijvoorbeeld een vintage of industriële look. Alles is mogelijk bij Datzitt!

horeca meubilair kopen datzitt

Niet alleen meubilair, maar ook verdere aankleding van uw horeca gelegenheid is mogelijk bij ons. Denk hierbij aan diverse soorten lampen, gordijnen, maar ook vloerbescherming voor uw meubilair.

Wij inventariseren samen met u wat uw wensen zijn voor de geplande aankoop, waarbij wij uiteraard rekening houden met de gebruikseisen, de kwaliteit en de juiste uitstraling. Door onze ervaring te laten spreken, zoeken wij samen met u naar de ideale opstelling en inrichting voor uw nieuwe interieur.

Wilt u meer informatie ontvangen over ons assortiment? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op of loop een keer binnen in onze spiksplinternieuwe experience showroom. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe meubilair. Onze experts staan graag voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van het juiste horeca meubilair, zodat uw horeca gelegenheid de perfecte inrichting krijgt.