Oplossingen voor de nieuwe 1,5 meter maatschappij

Het kabinet heeft drastische maatregelen moeten treffen omtrent de COVID-19 uitbraak. Iedereen dient zich aan de RIVM maatregelen te houden. Een van die maatregelen is: 1,5 meter afstand houden van elkaar.

Inmiddels zijn er een aantal innovatieve en creatieve producten ontwikkeld waarmee de 1,5 meter afstand gerealiseerd kan worden.

1. Aluminium verlengstukken voor tafels

Het gecoate verlengstuk is gemaakt van aluminium en is toepasbaar op alle vierkante en ronde horecatafels. Het verlengstuk heeft een lengte van 30cm wat op elke zijde van een tafel geplaatst kan worden. Door aan tegenoverstaande zijdes een verlengstuk te plaatsen hanteert u de 1,5 meter maatregel.

Het verlengstuk wordt door middel van beugels bevestigd aan een tafel, waardoor het demontabel is.

 

2. Uitschuifbare rail

De verzinkte rail is voorzien van plexiglas wat aan beide kanten uitschuifbaar is. Deze wordt op de tafel bevestigd, door het gebruik
van klemmen, zodat er niet geboord hoeft te worden in de tafel
. In het rail zit plexiglas wat zowel naar links als rechts uitklapbaar is, waardoor de tafels horizontaal van elkaar afgescheiden worden. Het plexiglas biedt bescherming tegen besmetting door de persoon naast u. De persoon tegenover u zit ook op een gepaste afstand van 1,5 meter door het verlengstuk van de tafel. Het bijkomend voordeel van de scheidingswand is dat de tafels dichter op elkaar geplaatst kunnen worden, waardoor het aantal zitplaatsen niet verloren gaat.

3. Afscheidingsscherm

Het afscheidingsscherm is verplaatsbaar en voorzien van plexiglas. Het afscheidingsscherm is verkrijgbaar in de hoogte 150 cm. Het afscheidingsscherm is voorzien van gaten in de voetplaat, zodat er haringen in geplaatst kunnen worden. Hierdoor is het bestand tegen wisselende weersinvloeden. Er wordt een beugel bijgeleverd, zodat het scherm gemakkelijk aan de tafel bevestigd kan worden. Zo hoeft het afscheidingsscherm niet aan de grond bevestigd te worden en is het toch bestand tegen windvlagen.

Picknicktafels

  

Het is nog onduidelijk hoelang we ons aan deze maatregelen moeten houden, maar dit kan langer dan een jaar duren zeggen deskundigen. De picknicktafel biedt ook toegevoegde waarde, wanneer de maatregelen versoepeld worden. Het aantal zitplaatsen van deze picknicktafel kan namelijk via verschillende opties uitgebreid worden:

De hoeken van de tafels zijn afgeschuind, waardoor u op de hoeken gemakkelijk uw eigen terrasstoelen kunt bijschuiven. Zo kunt u op een kleiner oppervlakte meer zitplaatsen creëren en hebben mensen geen last van scherpe hoeken. +4 zitplaatsen

De 1-zits planken zijn demontabel en kunnen worden voorzien van 2-zits planken. +4 zitplaatsen

Wanneer u twee tegenoverstaande 1-zits planken voorziet van 2-zits planken kunt u vier terrasstoelen op de hoeken plaatsen, waardoor de toegankelijkheid niet verloren gaat. +6 zitplaatsen

Optioneel: De 2-zits planken zijn los verkrijgbaar.

Kenmerken picknicktafels met 1,5 meter afstand:

100% Made in Holland
Duurzaam bamboe hout
Kwalitatief, duurzaam en ijzersterk
Maatwerk mogelijk
Voldoet aan de getroffen maatregelen vanuit het kabinet / RIVM
Wanneer de maatregelen versoepeld worden, kunnen de zitplaatsen eenvoudig uitgebreid worden.

Dividers met bloembakken

 

De dividers kunnen binnen en buiten geplaatst worden.

De bloembakken kunnen geleverd worden in standaard, gelakte en lichtgevende uitvoering. Door middel van de plexiglas wanden worden de binnen- of buitenruimtes gescheiden.

Verplaatsbare dividers

  

Multi inzetbare schermen

Zelfstaande frames welke flexibel inzetbaar zijn. Verkrijgbaar in standaard en maatwerk uitvoeringen.

De frames zijn van eikenhout in olie, voorzien van onbreekbaar venster, met stabiele metalen voeten. Optie is een krijtbord inzet-paneel. Geschikt voor hoog en laag zitten, met aanzetstukken voor wandbanken. Ook toepasbaar bij bv. een afhaalbalie.

Made in Holland!

Ademschotten voor buffetten

Dienblad + dienbladstandaard

Een slimme 1,5 meter uitserveer oplossing!

Automatische handdesinfectie dispenser op voet

Splitscreen

 

Terrasschermen

Leverbaar met 6 vaks ruit of 16 vaks ruit.
De schermen zijn voor de lange termijn te gebruiken en zijn tevens koppelbaar, zodat ze als een complete terrasafzetting kunnen worden gebruikt.