COVID-19

In deze vreemde tijd is hygiëne steeds belangrijker geworden. Handen wassen, in de elleboog hoesten en mondkapjes dragen is vanaf nu de normaalste zaak van de wereld.

Helaas zijn alle bedrijven die dagelijks bezoekers krijgen hard getroffen door de maatregelen die genomen zijn om dit virus tegen te gaan.

Wij kregen de vraag van verschillende ondernemers en winkeliers of wij een oplossing hebben om de gezondheid van gasten en medewerkers te kunnen waarborgen. Ze liepen allemaal tegen het probleem aan dat de geplaatste handpompjes en doekjes zomaar ‘verdwenen’.

Saniprotect Station

Het Saniprotect Station is dé duurzame oplossing voor betere hygiëne in elk bedrijf. Het is overal toepasbaar: restaurants, winkels, hotels, kantoor etc.

Dit is een complete & hygiënische oplossing voor het reinigen van uw handen. tevens zijn er handige dispensers toegevoegd voor bijvoorbeeld tissues, handschoenen of mondbescherming.

De gebruikte beschermingsmiddelen kunt u makkelijke deponeren in de ruime afvalbak van 60L.

We hebben het Saniprotect Station al bij verschillende bedrijven mogen leveren en die zijn hier erg tevreden mee.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het Saniprotect Station of graag een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op via info@datzitt.nl of 0478-531410.

Download de folder met alle informatie.