Terrastafels

Datzitt beschikt over een divers assortiment meubels, waaronder terrastafels. U heeft de mogelijkheid om een tafel in delen te kopen of in een complete set. Er zijn talloze mogelijkheden om uw terras naar eigen wensen te maken. Zo bestaan onze terrastafels uit walnut, dark-marble. Oak-natural, wenge, grau, teak, teak quadratisch, teak rechthoekig, teak rond en nog veel meer mogelijkheden.

Onze terrastafels differentiëren allemaal in vorm, materiaal, kwaliteit, kleuren en patronen. Van laag tot hoog budget bent u bij Datzitt aan het juiste adres. Ons assortiment beschikt over meer dan 35 soort modellen. Het is dus bijna onmogelijk om niet uw gewenste tafel te vinden. Van klein naar groot of hoog naar laag, vindt dé tafel voor jouw terras!

Wat dacht u bijvoorbeeld van deze prachtige barrel tafel? Met deze authentieke look valt uw terras zeker op! Zo laat u uw klanten in de zomermaanden genieten van een heerlijk verkoelend drankje bij deze prachtige terrastafel. Bent u op zoek naar een terras voor particulier gebruik? Dan biedt deze barrel tafel ook voor u een unieke uitstraling. Een passend terras zorgt ervoor dat uw tuin gaat opvallen. Bij Datzitt helpen wij u hier graag bij. Er zijn heel veel mogelijkheden om een leuke inrichting te creëren naar uw eigen smaak.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Terrasstoelen
Terrasstoelen

Een terras voor uw buitenplaats

Wij helpen u ook graag verder met het uitkiezen van een passend terras voor uw buitenplaats. Met de grote hoeveelheid terrastafels en terrasstoelen die wij hebben verkocht zijn wij gespecialiseerd in het opfleuren van uw terras.

Kom langs bij ons in de showroom of neem een kijkje in onze webshop. U heeft altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u op weg te helpen. Zorg ervoor dat uw bezoekers goed zitten, daarom is dan ook het motto bij Datzitt: ‘’Bij ons zit u goed!’’.

Voor meer sfeerimpressies kunt u een kijkje nemen op Pinterest.

NEEM CONTACT OP