Wandbank

Bent u op zoek naar wandbanken voor uw klanten en wilt u ze graag comfort bieden? Dan heeft Datzitt de wandbanken waar u naar op zoek bent. Onze wandbanken bieden comfort aan uw klanten en zorgen ervoor dat de klant zich thuis voelt. De banken kunnen in verschillende horecagelegenheden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan restaurants, snackbars, lounges of cafés.

Het is niet voor niks dat wandbanken niet meer zijn weg te denken uit de hedendaagse horecagelegenheden. Datzitt biedt wandbanken aan die tegen elkaar kunnen worden geplaatst, maar ook wandbanken die een hogere rugleuning hebben en daardoor perfect zijn om tegen de muur te plaatsen. Onze wandbanken kunnen ook gebruikt worden om zogenaamde treinbankjes te creëren. De naam treinbankjes verwijst naar de zittingen die in treinen naar elkaar toe kijken. Vooral bij sushi restaurants is dit een veel voorkomend fenomeen

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Wandbank
Wandbank

Datzitt heeft een uitgebreid assortiment wandbanken

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment op het gebied van wandbanken. De wandbanken die wij aanbieden zijn van kwalitatief hoge kwaliteit die ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk van de banken kunt genieten. Onze wandbanken zijn scherp geprijsd en voldoen zeker aan al uw wensen. Bent u op zoek naar een kleurrijke wandbank? Ook dat bieden wij aan. Voor uw wandbanken hebben wij verschillende stoffen en materialen verkrijgbaar zodat wij zeker weten aan uw wensen kunnen voldoen.

De Thermae 2000- 2 wandbank

Bent u op zoek naar een specifieke wandbank, bijvoorbeeld de Thermae 2000-2? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. De Thermae 2000-2 is een prachtige wandbank die gebombeerd is met knopen. Met deze bank geeft u uw horecagelegenheid de uitstraling waar u naar op zoek bent.

Wandbanken voor uw horecagelegenheid

De andere mogelijkheid is om de wandbanken te plaatsen tegen een muur in het restaurant. Hier kunnen dan bijpassende stoelen aan de andere zijde van de tafel geplaatst worden. De naam loungebank wordt ook vaak toegepast voor deze wandbanken, omdat ze erg populair zijn in lounge gelegenheden. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw gasten in een comfortabele en gezellige setting te plaatsen.

Lijkt u deze bank of een van onze andere wandbanken u een prachtige toevoeging aan uw horecagelegenheid? Aarzel dan niet om contact op te nemen of om langs te komen in onze showroom in Venray. Hier kunt u al onze mogelijkheden met eigen ogen bezichtigen en natuurlijk ook uitproberen. Onze medewerkers helpen u graag op weg om samen met u tot de beste keuze te komen.

Heeft u vragen over een van onze producten uit onze webshop? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of via de mail. Wij staan u graag te woord.

NEEM CONTACT OP

Wandbank