Zorgmeubilair

Bent u op zoek naar passend zorgmeubilair dan bent u bij Datzitt aan het juiste adres. Door middel van onze maatwerk aanpak, hebben we voor ieder wat wils. Dankzij onze ervaring weten wij precies wat onze klanten nodig hebben om de juiste uitstraling te creëren, zodat cliënten zich thuis voelen.
Wanneer ouderen niet meer zelfstandig willen of kunnen wonen, hebben ze specifieke behoeften. Dat heeft niet alleen betrekking op hulp en ondersteuning, maar ook op hun omgeving. Daarom is het belangrijk dat hun nieuwe thuis comfortabel is ingericht. Ook is het belangrijk dat de cliënt zich prettig en veilig voelt in de nieuwe omgeving.

Wij zoeken met ons zorgmeubilair altijd de grens op tussen functionaliteit en sfeer en dankzij ons maatwerk kunnen we het perfecte interieur verzorgen. Gastvrijheid en beleving staan voor ons altijd centraal, voor zowel de bewoners, de cliënten en de bezoekers. Iedereen moet zich welkom en thuis voelen.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Zorgmeubilair
Zorgmeubilair

Datzitt, specialist in zorgmeubilair

Aan zorgmeubilair worden specifieke eisen gesteld. Het moet degelijk en comfortabel zijn, maar moet ook tegen een stootje kunnen. Voor het fijnste comfort wordt vaak gekozen voor een gestoffeerde zitting en rugleuning, waarbij het belangrijk is dat de stoffen gemakkelijk te reinigen zijn. Bij ons is dit allemaal mogelijk!

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen, dit kan zowel via de telefoon als mail of kom een keer langs in onze nieuwe showroom voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Bij Datzitt staan wij voor u klaar om eens te sparren over een mogelijk nieuw of juist bestaand concept van u. Daarbij geven wij u graag tips mee vanuit onze expertise, om zo tot een weloverwogen aanpak te komen op het gebied van uw meubilair in de zorg. Wij hopen u snel te zien bij ons op locatie in ons showroom te Venray.

NEEM CONTACT OP